Saturday, March 26, 2011

RESTOK TUDUNG FULL LYCRA 2 TONE 1 HELAI RM35 FREE POS

Tinggal 3 helai je nie..siapa cepat die yg dapat yer..dari kain full lycra 2 tone...cantik sangat

*free pos utk semenanjung saje,sabah dan sarawak tmbh rm2 je

*tudung labuh saiz L, fit muka M dan L

*confirm tutup dada


FLP41(orange)


FLP42(lite purple)


FLP 43(dark pink)

TUDUNG BERCORAK THAI SILK 1 HELAI RM35 FREE POS

Corak terbaru dan terkini untuk tudung express kali ini..awning thai silk dan dari kain jersey yang bermutu..jom cuci mata

* free postage utk semenanjung shj,sabah dan sarawak tmbah rm2 je yer..

* semua labuh saiz M,fit muka M dan L

*beli 2 helai ke atas dapat harga rm30 (tak masuk pos)



TP1(awning hitam)


TP2(awning coklat)


TP3(awning coklat)


TP4(awning purple)


TP5(awning hitam)


TP6(awning coklat)

TP7(awning hitam)

Sunday, February 20, 2011

TUDUNG FULL LYCRA PELANGI 2 TONE - 1 HELAI RM35

Tudung terkini dan sensasi dari DnR...tudung 2 tone ala-ala jenama terkenal...kualiti lycra bermutu dan memang cun lah...siapa yg pakai mesti nak beli lagi...

*harga termasuk postage(semenanjung jer)sabah dan srawak tmbah rm2

*tudung saiz M (16 inci atau 45cm dari dagu)


*muka fit saiz m dan l



FLP33(lite purple) sold


FLP34(lite turquoise)


FLP35(orange) sold


FLP36(hijau kiwi) sold


FLP37(hijau petronas) sold



FLP38(kelabu) sold


FLP39

FLP40(kuning mustard) sold

Wednesday, January 12, 2011

TUDUNG FULL LYCRA PELANGI 2 TONE - 1 HELAI RM35

Tudung terkini dan sensasi dari DnR...tudung 2 tone ala-ala jenama terkenal...kualiti lycra bermutu dan memang cun lah...siapa yg pakai mesti nak beli lagi...

*harga termasuk postage(semenanjung jer)sabah dan srawak tmbah rm2

*tudung saiz L (18 inci atau 47cm dari dagu)confirm tutup dada

*muka fit saiz m dan l


SOLD OUT!!!!


FLP23(pink purple) sold


FLP24(lite pink) sold


FLP25(merah hati gelap) sold



FLP26(deep orange) sold


FLP27(merah) sold


FLP28(pink) sold


FLP29(mcm coklat2 hijau gitu) sold


FLP30(purple) sold


FLP31(lite purple sbeno nye)sold


FLP32(purple gelap) sold

Wednesday, December 29, 2010

PELANGI THAI SILK SAIZ XL - I HELAI RM40

DnR kini menampilkan koleksi tudung pelangi awning thai silk dari jenama An-nur...warna-warna pastel yang sangat redup dan sejuk jer mata memandang...

* harga termasuk postage (untuk semenanjung ajer) utk sabah dan sarawak tambah rm 2

* saiz muka fit m dan l

* harga pasaran rm45

*beli 5 helai ke atas dapat harga jauh lebih murah (boleh mix saiz L)


PXL1(awning coklat) sold


PXL2(awning maroon) sold



PXL3(awning pink maroon) sold



PXL4(sold)



PXL5(lite choc)sold


PXL6 (sold)


PXL7 sold


PXL8(awning hijau hitam)sold


PXL9 sold

PXL10

PELANGI THAI SILK SAIZ L - 1 HELAI RM35

DnR kini menampilkan koleksi tudung pelangi awning thai silk dari jenama An-nur...warna-warna pastel yang sangat redup dan sejuk jer mata memandang...

* harga termasuk postage (untuk semenanjung ajer) utk sabah dan sarawak tambah rm 2

* saiz muka fit m dan l

* harga pasaran rm38

*beli 5 helai ke atas dapat harga jauh lebih murah(boleh mix dgn saiz XL)


PTS1(awning lite purple) reserved


PTS2 sold


PTS3 sold


PTS4



PTS5 sold

PTS6(sold)

PTS7 reserved


PTS8 sold


PTS9(sold)


PTS10 sold

Monday, December 6, 2010

HANGER TUDUNG @ 1 RM22

DnR kini menjual hanger tudung...sesiapa yang berminat boleh lah beli...

*harga termasuk pos

* yang nak beli lebih dari 3 dapat harga lebih murah


contoh hanger yang dijual (7x4)




H1


H2


H3


H4 sold


H5 sold


H6


H7 sold


H8


H9 (sold)

H10

H11 sold