Saturday, March 26, 2011

RESTOK TUDUNG FULL LYCRA 2 TONE 1 HELAI RM35 FREE POS

Tinggal 3 helai je nie..siapa cepat die yg dapat yer..dari kain full lycra 2 tone...cantik sangat

*free pos utk semenanjung saje,sabah dan sarawak tmbh rm2 je

*tudung labuh saiz L, fit muka M dan L

*confirm tutup dada


FLP41(orange)


FLP42(lite purple)


FLP 43(dark pink)

TUDUNG BERCORAK THAI SILK 1 HELAI RM35 FREE POS

Corak terbaru dan terkini untuk tudung express kali ini..awning thai silk dan dari kain jersey yang bermutu..jom cuci mata

* free postage utk semenanjung shj,sabah dan sarawak tmbah rm2 je yer..

* semua labuh saiz M,fit muka M dan L

*beli 2 helai ke atas dapat harga rm30 (tak masuk pos)



TP1(awning hitam)


TP2(awning coklat)


TP3(awning coklat)


TP4(awning purple)


TP5(awning hitam)


TP6(awning coklat)

TP7(awning hitam)

Sunday, February 20, 2011

TUDUNG FULL LYCRA PELANGI 2 TONE - 1 HELAI RM35

Tudung terkini dan sensasi dari DnR...tudung 2 tone ala-ala jenama terkenal...kualiti lycra bermutu dan memang cun lah...siapa yg pakai mesti nak beli lagi...

*harga termasuk postage(semenanjung jer)sabah dan srawak tmbah rm2

*tudung saiz M (16 inci atau 45cm dari dagu)


*muka fit saiz m dan l



FLP33(lite purple) sold


FLP34(lite turquoise)


FLP35(orange) sold


FLP36(hijau kiwi) sold


FLP37(hijau petronas) sold



FLP38(kelabu) sold


FLP39

FLP40(kuning mustard) sold

Wednesday, January 12, 2011

TUDUNG FULL LYCRA PELANGI 2 TONE - 1 HELAI RM35

Tudung terkini dan sensasi dari DnR...tudung 2 tone ala-ala jenama terkenal...kualiti lycra bermutu dan memang cun lah...siapa yg pakai mesti nak beli lagi...

*harga termasuk postage(semenanjung jer)sabah dan srawak tmbah rm2

*tudung saiz L (18 inci atau 47cm dari dagu)confirm tutup dada

*muka fit saiz m dan l


SOLD OUT!!!!


FLP23(pink purple) sold


FLP24(lite pink) sold


FLP25(merah hati gelap) sold



FLP26(deep orange) sold


FLP27(merah) sold


FLP28(pink) sold


FLP29(mcm coklat2 hijau gitu) sold


FLP30(purple) sold


FLP31(lite purple sbeno nye)sold


FLP32(purple gelap) sold